Лого https://uaserial.net

Зірка «Ігри престолів» Софі Тернер і Джо Джонас одружилися в Лас-Вегасі

0
1 056

Софі Тернер і Джо Джонас зіграли весілля в Вегасі після церемонії Billboard Awards

Софі Тернер і Джо Джонас побралися вже давно, а тепер зробили сюрприз для шанувальників, зігравши несподівану весілля в Лас-Вегасі.

Через кілька годин після церемонії вручення Billboard Awards, на якій Джо виступав разом з братами, пара вирушила в місцеву каплицю і зв'язала себе узами шлюбу. Церемонію провів пародист Елвіса Преслі. Офіційність одруження підтвердило видання Entertainment Weekly, отримавши копію свідоцтва про шлюб.

На одруженні зібралося чимало співаків і музикантів. Так, акустичної версією своєї пісні «Speechless» зустрічали наречену і нареченого зірки кантрі Dan + Shay. Софі і Джо обмінялися обручками Ring Pop, це льодяники для дітей.

Софі Тернер відома завдяки ролі Санса Старк в популярному серіалі, а також як нова Джин Грей з кіновсесвіту про Людей-Ікс. Джо Джонас є музикантом в групі Jonas Brothers і колишньою зіркою каналу Дісней.

Поки незрозуміло, чи була присутня Мейсі Вільямс на весіллі. Справа в тому, що екранна сестра Софі і її краща подруга повинна була стати подружкою нареченої.

Софі також була помічена підспівували і танцюючою в компанії Пріянка Чопра і Даніель Джонас, дружин братів Джо, під час виконання групою їх хіта «Sucker». Дівчата також знялися в кліпі на цю пісню, що стала довгоочікуваним поверненням бойзбендів на сцену через 10 років перерви.

Нагадаємо, що зараз на екрани виходить останній 8 сезон серіалу, який зробив Софі знаменитою. Актриса зізнавалася, що весілля відбудеться тільки після завершення зйомок, незважаючи на те, що зустрічалася з Джо більше 3 років.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Ігри престолів» Софі Тернер і Джо Джонас одружилися в Лас-Вегасі