Лого https://uaserial.net

Netflix закрив серіал «Світанок / Daybreak» після першого сезону

0
904

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Світанок»

Новинка Netflix «Світанок» вийшла на екрани і вже обзавелася шанувальниками, з нетерпінням очікують продовження. Ми зібрали все, що відомо про 2 сезоні, щоб поділитися з вами!

Про що серіал

«Світанок» є підліткової комедією про кінець світу. У центрі подій виявляються школярі, яким доводиться якось справлятися з жахливою реальністю апокаліпсису, порівняти який можна хіба що з ... старшої школою. І, звичайно, найголовнішим в цьому новому і дивному світі виявляється любов, а саме, відносини головних героїв Джоша і Сем, розлучених обставинами, але у що б то не стало бажаючих возз'єднатися (по крайней мере, з точки зору Джоша).

1 сезон складається з 10 епізодів. Ролі виконали Колін Форд, Софі Сімнетт, Меттью Бродерік, Коуді Кірслі і інші.

Дата виходу 2 сезону

На даний момент серіал ще не продовжено на 2 сезон офіційно. Це звичайна практика для стрімінгового сервісу, і бити на сполох поки рано. Крім того, творці «Світанку» Арон Елі Колейт, Бред Пейтон і Джефф Файерсон розповіли, що у них є плани, і якщо серіал отримає продовження, вони з радістю його знімуть:

Якщо 1 сезон є епічної історією кохання, то 2 сезон стане надзвичайною історією розриву. Але ми бачили все з точки зору хлопця, і не знаємо, що вона думає про все це. А її думка така: «Я не дама в біді, яку потрібно рятувати! Це зовсім на мене не схоже».

А ви вже встигли подивитися 1 сезон? Якщо так, то обов'язково залиште свій відгук на серіал, щоб допомогти іншим користувачам з вибором шоу для перегляду, а також діліться думками про можливе сюжеті 2 сезони в коментарях нижче! Ми продовжимо тримати вас в курсі новин і обов'язково відновимо статтю, як тільки стане відомо більше.

Оновлене 17 грудня

Netflix закрив серіал «Світанок / Daybreak» після першого сезону. Про це в своєму твіттері заявив один з творців Арон Колейт.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix закрив серіал «Світанок / Daybreak» після першого сезону