Лого https://uaserial.net

Творці «Одного разу в казці» готують серіал в тій же всесвіту

0
964

Проект покаже абсолютно нових персонажів

Творці серіалу «Одного разу в казці» Адам Хоровіц, Едвард Кітсіс і сценарист Бриджитт Хейлс розробляють романтичну антологію під назвою «Епос». Події розгортатимуться в Зачарованому лісі з «Одного разу в казці», але навколо абсолютно нових персонажів - героїв, лиходіїв, принців, принцес і всіляких магічних істот. Автори обіцяють показати любов у всіх її формах.

Хейлс стане сценаристом майбутнього проекту, а Хоровіц і Кітсіс будуть курирувати проект на стадії виробництва. Крім того, всі троє стануть виконавчими продюсерами шоу. Виробництво, швидше за все, почнеться в наступному році.

Серіал "Одного разу в казці» виходив протягом семи сезонів з 2011 по 2018 рік. Сюжет фентезі розгортається в двох світах - сучасному і казковому. Життя 28-річної Емми Свон змінюється, коли її 10-річний син Генрі, від якого вона відмовилася багато років тому, знаходить Емму і оголошує, що вона є дочкою Прекрасного Принца і Білосніжки. Само собою зрозуміло, у хлопчиська немає ніяких сумнівів, що паралельно нашому існує альтернативний казковий світ - місто Сторібрук, в якому в результаті виявляється Емма. Поступово героїня прив'язується до незвичайного хлопчика і дивного міста, жителі якого «забули», ким вони були в минулому. А все через прокляття Злий Королеви (за сумісництвом названої матері Генрі), за допомогою якого чаклунка зупинила час в казковій країні.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Одного разу в казці» готують серіал в тій же всесвіту