Лого https://uaserial.net

Netflix шукає людину на посаду відьмака

0
645

Кандидат повинен закінчити сертифіковану школу ведьмаков

На честь виходу серіалу «Відьмак» на сайті Netflix з'явилося оригінальне оголошення про пошук людини в відділ охорони: стрімінговий сервіс шукає молодшого Відьмака.

«Ви ініціативний і цілеспрямований вовк-одинак? Ви любите вирішувати проблеми і вбивати монстрів (буквально і фігурально)? Ви відчуваєте радість, втикаючи срібний меч в магічного звіра? Якщо так, то для вас є приголомшлива робота на Netflix! »

Кандидату на цю посаду належить захищати 158 мільйонів передплатників, яким подобається дивитися самий різний телеконтент - від документальних серіалів до ігрових фільмів. Працювати доведеться в різних місцях, оскільки Netflix існує в 190 країнах.

У відьмака має бути власне обладнання (кінь, два меча, різноманітні зілля обов'язкові, броня, ланцюги та інші предмети просто рекомендовані) і він зобов'язаний бути багатозадачним. По роботі доведеться вбивати монстрів, тварюк, демонів і т. Д.

Вимоги до кандидата: чотири роки навчання в сертифікованої школі Відьмак, вміння кілька разів поспіль піднімати щось вагою кілька сотень фунтів, не боятися працювати в поодинці, вміти відрізняти менше зло від вищого блага, проявляти відмінні словесні комунікаційні здібності (уміння писати буде плюсом). Крім того, необхідно погодитися, що страшні монстри - ті, кого ми створюємо самі.

Щоб отримати запрошення на співбесіду, кандидати повинні відправити відео (хронометражем максимум в 1 хвилину), в якому потрібно пояснити всі деталі свого досвіду. Якщо ви вважаєте, що відмінно підходите на цю роль і готові позмагатися з самим Геральт, відправляється резюме на пошту: witcherforhire@netflix.com.

Прем'єра першого сезону відбудеться вже 20 грудня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix шукає людину на посаду відьмака