Лого https://uaserial.net

«Нарко: Мексика» 2 сезон дата выхода

0
935

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Нарко: Мексика»

1 сезон «Нарко: Мексика» завершився зовсім недавно, а фанати вже мріють про продовження. Справа в тому, що до останнього не було ясно, чи отримає його спін-офф, або ж залишиться разовим експериментом. Ми вирішили зібрати все, що відомо про 2 сезоні серіалу «Нарко: Мексика», щоб поділитися з вами!

Про що серіал

«Нарко: Мексика» - це пріквел популярного серіалу «Нарко» про діяльність великого наркокортеля. Події відбуваються в 1980 роках. Формально це був 4 сезон «Нарко», який в останній момент анонсували як окреме шоу. Сюжет крутиться навколо кримінального бізнесу Фелікса Галлардо, підім'яти під себе всіх дилерів Мексики. Тож не дивно, що підпільної імперією зацікавився талановитий поліцейський. Між ними починається битва за вулиці Мексики ...

Дата виходу 2 сезону

Шанувальникам не варто хвилюватися - серіал офіційно отримав заповітне продовження! Netflix вже опублікував багатообіцяючий відеоролик-трейлер:

Звичайно, точна дата виходу зберігається в найсуворішому секреті, як це завжди відбувається на стрімінговом сервісі. Але, з огляду на, що 1 сезон вийшов на екран 16 листопада 2018 року, можна очікувати продовження через рік, в листопаді 2019 року. Ми обов'язково відновимо інформацію, коли стане відомо більше!

А ви вже подивилися інтригуючий мексиканський спін-офф? Обов'язково поділіться своєю рецензією в коментарях нижче!

Оновлено 18 грудня

Стало відомо, що прем'єра 2 сезону «Нарко: Мексика» відбудеться 13 лютого 2020 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Нарко: Мексика» 2 сезон дата выхода