Лого https://uaserial.net

Netflix за рік знімає більше, ніж всі канали в 2005 році, разом узяті

0
634

У 2019 стрімінговий сервіс Netflix випустив більше серіалів і фільмів, ніж вся телеіндустрія створювала 14 років тому

Кілька років тому стрімінговий сервіс Netflix, ще будучи першопрохідцем, вирішив вкласти всі зусилля в створення оригінального контенту, і це окупилося сповна. Тоді стрімінговие сервіси сприймалися виключно як транслюють чийсь вже існуючий контент, тому цей маленький крок для Netflix виявився великим кроком для всього людства. У наші дні важко уявити світ без серіалів зі стрімінгових майданчиків, число яких зростає з кожним роком.

Новий звіт від Variety повідомляє, скільки серіалів, фільмів і виступів було випущено на Netflix в 2019 році, і для порівняння, ці цифри більш ніж перевищують обсяг усього виробництва телевізійного контенту в 2005 році (ймовірно, мається на увазі контент в США).

Цього року Netflix випустив в цілому 371 шоу, що становить трохи більше ніж по 1 серіалу або фільму в день. Зростання в наявності, так як в минулому році кількість становила 250 шоу. А в 2005 році всі телеканали разом зробили всього 292 шоу. Можна побачити більш наочно на графіку:

Напевно, в умовах зростаючої конкуренції це єдиний шлях, який дозволить Netflix продовжуватиме лідирувати. До слова, незважаючи на відкриття DC Universe і Disney +, з 20 найпопулярніших серіалів зі стрімінгових сервісів за рік Netflix зайняв 19 позицій.

Очевидно, багатомільйонні борги анітрохи не заважають Netflix створювати все більш кращий і більш технологічний контент, включаючи інтерактивні серіали. З чуток, сервіс має великі плани на поширення в інших країнах, зокрема, в Росії.

Останньою на сьогодні гучного новинкою став серіал «Відьмак», вже продовжений на 2 сезон.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix за рік знімає більше, ніж всі канали в 2005 році, разом узяті