Лого https://uaserial.net

Малюк Йода не той, ким здається: теорія з 7 епізоду «Мандалорець»

0
959

Події сьомої серії спростовують одну з головних фанатських теорій про Малюка Йоді

Фінал першого сезону «Мандалорець» вже близький, і разом з ним найманець і Дитина виявляються в складній ситуації з залишками Імперії. У «Главі 7: Розплата» Мандо зібрав команду, щоб зустрітися віч-на-віч з імператорською армією на чолі з Клієнтом. Раніше в кожному епізоді серіалу показували окремі історії, в яких головний герой подорожував по галактиці і брався за роботу мисливця за головами, проте остання серія повернула ряд персонажів з минулого для боротьби із загрозою з боку імператорських сил, які шукають Дитину.

Одним з таких персонажів став Угнаут Куілл, який розкрив цікаву інформацію про Малюка Йоді. Куілл стверджує, що Дитина не є продуктом генної інженерії або клонування, процесу, з яким він познайомився в результаті своєї роботи на Імперію. Це означає, що Малюк Йода насправді не є клоном Йоди, як вважали деякі фанати, але, швидше за все, є ще одним членом таємничої раси Йоди.

Ще одна цікава деталь - «Мандалорец» підтвердив, що Імперія працювала над клонуванням. Це може якимось чином пояснити повернення Палпатина у фільмі «Зоряні війни: Скайуокер. Схід ».

У будь-якому випадку, це миле створіння вже завоювало серця шанувальників всесвіту «Зоряних воєн» і розійшлося на меми, значно збільшивши попит на сувеніри, а шанувальники знайшли ще одну зв'язок серіалу «Мандалорець» з останнім фільмом всесвіту.

Про походження Малюка Йоди ми, можливо, дізнаємося у фінальній серії першого сезону «Мандалорца», яка вийде 27 грудня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Малюк Йода не той, ким здається: теорія з 7 епізоду «Мандалорець»