Лого https://uaserial.net

Что происходит в сериале «Дом с прислугой»? Интересная теория, объясняющая все

0
1 038

Розкриваємо справжнє значення серіалу «Будинок з прислугою» і роль няні в тому, що відбувається

Новий серіал у жанрі жахів «Будинок з прислугою» від режисера М. Найта Шьямалана і шоураннер Тоні Басгеллопа підкорив багатьох любителів злякатися не на жарт, отримав продовження на 2 сезон, і навіть Король Жахів письменник Стівен Кінг добре відгукнувся про серіал. Одним з його плюсів, і в той же час тим, що відштовхує деяких глядачів, є неспішність оповідання. На цьому тижні вийшов вже 6 епізод із запланованих 10 серій, проте, багато досі залишається дуже загадковим, і не ясно, що насправді відбувається в сюжеті.

Серіал розповідає про заможній родині Шона і Дороті, недавно втратили новонародженої дитини. Дороті так і не змогла оговтатися від цього удару, і лікарі порадили Шону завести реалістичну ляльку, щоб дружина няньчила з нею, поки не буде готова попрощатися із загиблим сином. Вони навіть наймають няню, але після її приїзду все абсолютно виходить з-під контролю розуму.

В останній на сьогоднішній день серії за нянею Ліанн приїжджає загадковий і дуже підозрілий чоловік, що представляється її дядьком, і хоче забрати її з сім'ї. Дороті не збирається відпускати улюбленицю і просить няню і її дядька залишитися в будинку хоча б на ніч. На жаль, саме в цей день Шон відлітає у відрядження.

Отже, звідки ж прийшла в їхній будинок няня, чому вона приховує свою особистість і що означає дивне розп'яття в її згорілому будинку і над ліжечком малюка? Звичайно, першим на розум йде якийсь релігійний культ або секта, але в такому випадку залишається занадто багато питань. Звідки тоді дитина? Чому няня взяла ім'я мертвої дівчинки?

Ангели і...

Наша теорія припускає, що няня є ангелом, а дядько, по всій видимості, хтось із її начальників, можливо, Архангел, Демон або Смерть. Міфологія поки невідома, але очевидно, що вона заснована на християнстві, з огляду на побожність дядька і Ліан. Дядько також вимовляє складну молитву за їжею і виглядає так, немов тільки що виліз з могили, а спить в позі ембріона в дитячій колисці.

За вечерею дядько стверджує, що Ліанн все любили і вона колись була зразковим дитиною. Також ми бачили її в дитинстві в передачі Дороті, так що вона, очевидно, дійсно існувала. Але якщо Ліанн мертва і її ім'я було вкрадено, то навіщо незнайомці дивитися старі кадри з нею і Дороті? Можна припустити, що няня і є Ліанн, і після смерті вона отримала роботу в якості помічниці для тих, кому потрібна допомога.

Чому саме ангел? На цю думку наштовхують прощальні слова дядька. Він каже, що Ліанн потрібна іншим людям, яким їй належить допомогти. Ангел приходить у відповідь на молитви стражденних. Сім'я Дороті і Шон загрожувала не просто розвалитися, Дороті могла потрапити в лікарню, з огляду на її стан. Чи можливо, щоб їх дитини воскресили або віддали від сім'ї, яка в ньому не потребувала, але зробили це не люди, а вищі сили?

Правда, слід враховувати таємницю, що панує навколо смерті малюка. Судячи з перешіптування Шона і брата його дружини Джуліана, той, хто знає про обставини загибелі дитини, може почати шантажувати їх сім'ю, а це виглядає вельми тривожно. Можливо, Дороті впала в безумство не просто через втрату сина, і цьому передувала ще більша трагедія.

Але в цьому випадку здається дивним, щоб ангел повертала дитини в будинок. Що б не ховалося за цією історією, правда так чи інакше стане явною в найближчі епізоди.

...демони

Є і варіант, що няня і дядько є демонами. Бути може, саме на це натякав дядько, коли говорив, що Ліанн була хорошою дитиною. У тихому болоті чорти водяться, і, можливо, саме вона винна в пожежі, що убив всю її сім'ю, і за це стала демоном після смерті. В такому випадку її роль в будинку, очевидно, угода з Дияволом. Вона дає стражденним то, чого вони хочуть найбільше, а натомість отримує їх душі або ще які-небудь послуги. В такому випадку можна зрозуміти похмура атмосфера, що оточує диво воскресіння немовляти, дивні молитви дядька перед їжею і лякаючі розп'яття.

Антихрист

Не можна виключати і найочевидніше. Якщо серіал або фільм в жанрі жахів розповідає про дивного дитини, ймовірність того, що це Антихрист, пришестя Сатани на землю, дуже велика. Саме з народження Антихриста починаються всі пророцтва про Апокаліпсис. Тоді няня і дядько дійсно представляють собою зловісний культ, і вони просто підклали дитини Диявола Дороті і Шону, щоб той виріс далеко від очей. Проблема в тому, що це буквально сюжет 8 сезону серіалу «Американська історія жахів», і було б дивно, якби новинка просто запозичила скелет своєї історії у знаменитих колег.

Ви згодні з теорією про божественних (або диявольських) силах, або вважаєте, що в цій історії немає нічого містичного? Поділіться своєю думкою в коментарях нижче! Наступна серія вийде 27 грудня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Что происходит в сериале «Дом с прислугой»? Интересная теория, объясняющая все