Лого https://uaserial.net

Роббі Амелл готовий повернутися в серіал «Флеш»

0
835

Актор хоче знову знятися в ролі Вогненного Шторма в серіалі «Флеш» DC

Зараз Роббі Амелл знімається у фільмі «Код 8», створеному спільно з двоюрідним братом Стівеном Амелл за допомогою краундфаундінга, проте він завжди готовий повернутися у всесвіт «Стріли» на каналі The CW.

У «Флеш» Роббі грав Ронні Реймонда, інженера-будівельника і нареченого Кейтлін Сноу. Він вважався мертвим після вибуху прискорювача частинок, але згодом виявився об'єднаний з професором Штейном і тандем став Вогняною Штормом. Згодом вони знайшли спосіб роз'єднатися, що дозволило Ронні і Кейтлін одружитися, проте щастя тривало недовго, і Вогняний Шторм загинув, рятуючи Централ-Сіті.

Незважаючи на це, Даніель Панабейкер завжди називала Ронні єдиною справжньою любов'ю її героїні Кейтлін, а Амелл висловлює свою готовність на повернення:

О так. У будь-який час, коли вони захочуть, і коли я буду доступний, я готовий. Обожнюю всіх в цьому шоу. Даніель моя улюблениця. Все в цьому шоу це одна сім'я. Було приємно мати можливість взяти участь, коли вони тільки починали. Це складно. Є багато історій, які можна розповісти. і багато персонажів, щоб присвятити їм весь свій час. Якщо все вийде, я б хотів повернутися, але я не хотів би все зіпсувати. Багато на шоу заробили свій шанс на довгу сюжетну лінію. Думаю, можливо просто невелике поява, але я се одно буду щасливий.

Що стосується зайнятості актора, як раз в найближчому майбутньому він буде зайнятий на зйомках нового серіалу по «Коду 8». «Флеш» повернеться на екрани 5 лютого, а фінал кросовера «Криза на Нескінченних Землях» відбудеться вже 15 січня. Ви можете дізнатися дати виходу всіх наступних епізодів серіалів каналу The CW після зимового хіатуса.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Роббі Амелл готовий повернутися в серіал «Флеш»