Лого https://uaserial.net

Джон Фавро розкрив таємницю народження Малюка Йоди

0
917

Персонаж з'явився задовго до самого серіалу

Малюк Йода, якого так люблять глядачі, - одна з найбільших загадок серіалу «Мандалорец». Таємниця походження представника раси, до якої належить легендарний майстер-джедай з «Зоряних воєн», не розкривається. Але його творець і шоураннер серіалу Джон Фавро розповів, як з'явилася ідея створення такого персонажа.

Виявилося, що Фавро придумав цього героя ще в 2012 році, коли Lucasfilm пішов під крило Disney. Саме тоді режисер почав робити перші замітки, які крім іншого стосувалися і персонажа, якого в серіалі офіційно називають Дитя, а фанати, з дозволу Фавро, звуть Малюком Йодой.

«Малюк Йода»] - одна з тих ідей, яким присвячені мої тодішні замітки. Я просто намагався уявити, що відбувалося після подій оригінальної трилогії, коли впала Імперія. Ми знайомі з Йодой - дуже старим майстром-джедаєм, але що якби з'явився новий персонаж з тієї ж раси, ледь-ледь починає свій шлях?

Заключна серія першого сезону «Мандалорца» вийшла 27 грудня. У 7 епізоді серіалу спростували головну фанатську теорію про походження Малюка Йоди.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джон Фавро розкрив таємницю народження Малюка Йоди