Лого https://uaserial.net

Зірка «Дивні дива» може зіграти Локі в Marvel

0
871

Він прийде на зміну Тому Хіддлстон

Фінн Вулфард, відомий за серіалом «Дивні дива» може стати наступним Локі кіновсесвіту Marvel. Портал We Got This Covered повідомляє що, студія Marvel розглядає актора на роль в одному зі своїх наступних проектів.

Вулфард приміряє образ Малюка Локі - одну з реінкарнацій Бога пустощів. В одному з коміксів зведений брат Тора жертвує собою, щоб врятувати Асгард, і перероджується в юну версію самого себе. По суті, Вулфард прийде на зміну Тому Хіддлстон і поступово стане новим Локі.

Джерело видання не уточнює, коли і де саме з'явиться Малюк Локі, але запевняє, що боси студії вже активно обговорюють цю ідею.

Зараз Marvel розробляє для Disney + серіал про Локі з Хіддлстон в головній ролі. Зйомки серіалу почнуться вже в лютому. Можливо, Малюка Локі покажуть саме в міні-серіалі про бога обману, перш ніж ввести його в кіновсесвіту, адже серіал стане не просто спин-оффом фільмів про Тора, але і буде пов'язаний з другим фільмом за Доктора Стренджа. Прем'єра серіалу відбудеться в 2021 році, а дати виходу всіх підтверджених серіалів Marvel ви можете побачити в повному розкладі на найближчі кілька років.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Дивні дива» може зіграти Локі в Marvel