Лого https://uaserial.net

«Американська історія жахів» продовжено ще на 3 сезони після наступного!

0
649

Серіал «Американська історія жахів» отримає 11, 12 і 13 сезони після виходу 10 сезону

«Американська історія жахів» продовжить лякати глядачів якщо не довгі роки, то хоча б кілька років. Офіційно оголошено, що канал FX замовив ще 3 сезону серіалу на додаток до вже продовженим раніше.

Антологія-довгожитель серйозно вплинула на всю телеіндустрію в минулому десятилітті, і по праву кожного разу отримує почесне продовження. До цього серіал також був продовжений відразу на 3 сезону, останнім з яких повинен був стати прийдешній 10 сезон. Через це фанати будували теорії, що він стане останнім і завершить розвиток загальної всесвіту «Американської історії жахів», підтвердженої тільки в минулому році.

Зрозуміло, за традицією теми і назви для всіх майбутніх сезонів шоураннер Райан Мерфі і Бред Фалчук ​​зберігають в суворій таємниці аж до останнього місяця перед прем'єрою, традиційно виходить у вересні кожного року. На щастя, більшість оновлень за акторським складом на той момент вже бувають доступні, як, наприклад, вже трапилося з поверненням Сари Полсон.

Неможливо передбачити, якими саме будуть 10, 11, 12 і 13 сезони «Американської історії жахів», але можна не сумніватися, що вони продемонструють все нові і нові підходи до жанру хоррора і / або слешер, як це було в минулих сезонах, кожен з яких розповідає абсолютно нову моторошну історію про нові персонажах і знаменитих кліше. Вже були порушені такі теми, як прокляті будинки, примари, психлікарня, божевільні вчені, відьми, цирк виродків, смертельний готель, вампіри, дитячі табори, маніяки-вбивці, сатаністи, апокаліпсис і не тільки, і навіть історії про нібито реальних подіях в форматі телешоу. Що ж чекає на глядачів в наступний раз?

Ви раді тому, що «Американська історія жахів» випустить ще мінімум 4 сезони в найближчі роки? Поділіться думкою в коментарях нижче! Раніше стверджувалося, що шоураннер серіалу обмірковують ще 20 сезонів для антології!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Американська історія жахів» продовжено ще на 3 сезони після наступного!