Лого https://uaserial.net

Sony зніме кілька серіалів про Людину-Павука

0
734

Компанія Sony замовила серіали для власної кіновсесвіту про Людину-Павука та інших супергероїв Marvel

Після недавнього успіху фільму з кіновсесвіту Marvel «Людина-Павук: Повернення додому» Sony хоче продовжити просувати контент про доброзичливого сусіда як на великих екранах, так і на телебаченні. Завдяки злиттю Disney і Fox компанія стала єдиним правовласником персонажа поза «будинку Міккі Мауса» і збирається скористатися цим в своїх інтересах.

Голова Sony Pictures Entertainment Тоні Вінчікерра заявив, що плани по створенню серіалів про Людину-Павука охоплюють найближчі 8 років.

Поки неможливо передбачити, які саме персонажі з'являться в майбутніх проектах, але «Веном» буквально відкрив дорогу для нової кіновсесвіту Marvel - тепер від Sony. Колишній керівник стрімінгового сервісу Hulu Майк Хопкінс отримав дозвіл на посилення впливу Sony в телевізійних форматах. За його словами, вже зовсім скоро Sony випустить власну шоу, засноване на інтелектуальної власності, що належить Marvel.

Ви теж трохи заплуталися в тонкощах прав на героїв і компаній, яким вони належать? Якщо так, то залишайте свої запитання в коментарях нижче!

Розвитком телевселенной Людини-павука займуться Філ Лорд і Кріс Міллер, які раніше працювали над сценарієм мультфільму «Людина-павук: Через всесвіти» і зняли для Sony дилогію «Мачо і ботан».

Variety повідомляє, що постановники підписали зі студією Sony п'ятирічний контракт, за яким вони будуть розробляти різні анімаційні і не тільки серіали для ТБ. Головними для них стануть проекти, засновані на персонажах Marvel, які знаходяться у володінні у Sony. Над деякими проектами Sony Pictures Television буде працювати спільно з колишньої со-головуючим Емі Паскаль. Поки невідомо, про які саме персонажах Лорд і Міллер зроблять серіали - це можуть бути як герої вже вийшли фільмів на кшталт «Венома» і «Морбіус», так і персонажі «Через всесвіт».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Sony зніме кілька серіалів про Людину-Павука