Лого https://uaserial.net

«Озарк» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
678

Все про 3 сезоні серіалу «Озарк» від Netflix

Відгримів 2 сезон улюбленого найсуворішим глядачам і критикам серіалу «Озарк», і шанувальники завмерли в очікуванні продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 3 сезоні, щоб з перших вуст підтвердженою інформацією поділитися з вами!

Про що серіал

Кримінальна драма від Netflix розповідає про ідеальний сімействі фінансиста, членам якого спішно довелося переїхати в невелике містечко Озарк. Причина криється в тому, що батько сімейства потай відмивав гроші наркомафії, і виявився винним їй велику суму.

Шоу вже запрацювало визнання критиків: 4 номінації на премію «Еммі», 2 на премію Гільдії кінокритиків США і 1 на «Золотий глобус». Поки серіал не виграв заповітних статуеток, проте в подібних випадках номінація цього року означає перемогу в наступному - плекати любов глядачів варто поступово.

Дата виходу 3 сезону

Серіал нарешті офіційно отримав 3 сезон! Точна дата поки не анонсована, проте можна припустити, що продовження вийде на екрани в кінці літа або початку осені 2019 року, так як прем'єра 1 сезону відбулася в кінці липня, а 2 сезони - в кінці серпня. Ми продовжимо тримати вас в курсі і обов'язково відновимо інформацію по мірі її надходження!

Продовження серіалу на новий сезон не викликає подиву, враховуючи його популярність. 2 сезон цілком вийшов 31 серпня, так що Netflix, на радість фанатам, не довелося довго роздумувати про те, чи гідний серіал 3 сезону.

Як думаєте ви, чи потрібно кримінальній драмі «Озарк» продовження? Обов'язково поділіться своєю думкою в коментарях, а також не забудьте залишити свій відгук на перші сезони, щоб допомогти іншим користувачам вибрати, чи навпаки, назавжди забути саме цей серіал!

Оновлене 10 січня

3 сезон серіалу «Озарк» вийде на Netflix 27 марта! З'явилося перші промо-фото і відео з анонсом:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Озарк» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці