Лого https://uaserial.net

Marvel відклали серіал про Соколиного Ока на невизначений термін

0
1 183

Серіал «Соколине око» з супергеройський кіновсесвіту Marvel затримується на Disney+

Як повідомляється, Клінт Бартон у виконанні Джеремі Реннера ще не скоро отримає свій власний сольний серіал. Marvel відкладають проект в довгий ящик.

Раніше вважалося, що серіал про Соколиного ока буде зосереджений на тренуваннях наступниці Клінта з коміксів, і вже була оголошена актриса на цю роль, але в листопаді вона заявила, що потрібно почекати, щоб дізнатися точно. Незважаючи на те, що також був знайдений сценарист для серіалу, Джонатан Голка, схоже, що ще восени ситуація з серіалів була нестабільною.

Однак тепер був опублікований звіт, який поки нічим не підкріплений офіційно. Але він говорить, що Marvel не стане розробляти серіал в доступному для огляду майбутньому. Нагадаємо, що серіал входить в число оголошених Кевіном Файг на Комік Коне в Сан-Дієго минулого літа.

Зрозуміло, фанати і Хейтер почали висувати припущення про причини, і однією з них передбачувано стало безпосередню участь Джеремі Реннера в скандальному судовому розгляді. У жовтні його колишня дружина подала на нього позов, звинувативши зірку «Месників» в жорстокому поводженні під час їх шлюбу. Поки актор продовжує заперечувати свою провину в цій справі.

Спочатку серіал мав вийти на Disney + наступного літа. Ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку новин!

А ви хотіли б побачити серіал про Соколиного ока? Діліться своїми думками з цього приводу в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Marvel відклали серіал про Соколиного Ока на невизначений термін