Лого https://uaserial.net

«Безсоромні» продовжені на фінальний 11 сезон

0
2 089

Коли відбудеться дата виходу 11 сезону серіалу «Безсоромні»

Завершується 10 сезон серіалу «Безсоромні», і глядачі з нетерпінням чекають продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 11 сезоні, щоб поділитися з вами найактуальнішою і цікавою інформацією про серіал!

Про що серіал?

«Безсоромні» розповідають про життя не самою звичайною, але при цьому дуже реалістичною сім'ї Галлагера. Батько-одинак Френк страждає алкоголізмом, хоча це навіть не найстрашніша з його проблем. Його 6 дітей намагаються знайти своє місце в житті, часто безуспішно. Звучить дуже драматично? Однак цей серіал з неповторним гумором розкриває перед нами злети і падіння Галлагера (переважно, звичайно, падіння), які не сумують, не дивлячись на всі трапляються з ними раз по раз неприємності.

Чи буде у «Безсоромних» 11 сезон?

Showtime вже продовжили «Безсоромні» на 11 сезон, відразу після закінчення 10 сезону. Як стало відомо завдяки анонсу офіційного аккаунта серіалу в Інстаграме, наступний сезон «Безсоромні» стане останнім:

Дата виходу 11 сезону

На даний момент точна дата ще не названа, але ми можемо припустити, що вона відбудеться, як це буває зазвичай вже 10 років поспіль: восени 2020 року, точніше, в листопаді. Ми продовжимо тримати вас в курсі новин і оновимо інформацію, якщо стане відомо більше.

Що ви думаєте з цього приводу? Діліться думками в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Безсоромні» продовжені на фінальний 11 сезон