Лого https://uaserial.net

«Страшні казки: Місто янголів»: дата виходу, трейлер і перші подробиці

0
1 192

Коли відбудеться дата виходу серіалу «Страшні казки: Місто ангелів»

Популярний серіал «Страшні казки» нарешті отримав сиквел з підзаголовком «Страшні казки: Місто ангелів», який розповість про абсолютно новій захоплюючій історії в колишньої похмурої і загадкової атмосфері. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про новинку, щоб поділитися з вами найцікавішою і перевіреною інформацією!

Про що серіал

На відміну від вікторіанського Лондона в оригінальному серіалі, сюжет «Страшних казок: Місто ангелів» присвячений подіям, що відбуваються в Лос-Анджелесі приблизно в 1938 році. Все починається з убивства, що потряс місто. Що розслідує цю справу детектив потрапляє в хитросплетіння обставин, пов'язаних з будівництвом перших автострад, мексиканським фольклором, шпигунами Третього рейху і появою перших християнських проповідей по радіо. Місто швидко змінюється з приходом нових технологій і загроз, але знаходяться люди, які не готові здатися в своїй вірності старих порядків.

Дивитися трейлер 1 сезону

Вже доступні перші промо-відео 1 сезону «Страшні казки: Місто янголів»! У ньому ви можете познайомитися з демониця Магда, зіграної Наталі Дормер («Гра престолів»). Саме вона, за словами творців шоу, перетворює сиквел в повноцінне ідейне продовження старих добрих «Страшних казок».

Дата виходу 1 сезону

Серіал вийде на Showtime вже 27 квітня 2020 року. Залишайтеся з нами, щоб завжди бути в курсі новин про улюблені серіали!

Ви чекаєте прем'єри «Міста ангелів»? Діліться своїми очікуваннями від продовження в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Страшні казки: Місто янголів»: дата виходу, трейлер і перші подробиці