Лого https://uaserial.net

Компанія Роберта Дауні мл. підписала великий контракт з HBO на створення серіалів

0
691

Продюсерський центр Роберта Дауні молодшого буде знімати серіали для каналу HBO

Напередодні виходу в прокат фільму «Дивовижна подорож доктора Дуліттл» з Робертом Дауні мл в головній ролі команда актора робить кілька важливих кроків у бік телебачення. Продюсерська компанія зірки «Месників» і його дружини і ділового партнера Сьюзан Дауні підписала велике угоду на виробництво серіалів для HBO.

Цим вони підкріпили історію міні-серіалу «Перрі Мейсон», який з'явиться на екранах в цьому році. По всій видимості, можна зробити висновок, що це був пробний проект і процес проходить успішно, і це дозволило розширити партнерські повноваження.

Новий контракт дозволяє HBO транслюватиме шоу, зняті компанією Дауні, протягом цілого року, а компанія, в свою чергу, зобов'язується надавати каналу контент. Цікаво, які новинки чекають Серіаломанія в найближчі 12 місяців з-під продюсерського пера Дауні мл.

Спочатку серіал про адвоката і любителя розслідувань Перрі Мейсона, приквел до шоу 1957 року народження, припускали зробити фільмом, а Роберт повинен був виконати головну роль. Потім він перетворився на серіал, а сценарій повинен був написати Нік Піццолато, але той згодом був зайнятий на прославив його «Справжній детектив».

Яких проектів ви чекаєте від Роберта Дауні мл в якості продюсера після завершення його кар'єри Залізної людини? Пишіть свої пропозиції та побажання, а може, і ідеї для майбутніх серіалів в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Компанія Роберта Дауні мл. підписала великий контракт з HBO на створення серіалів