Лого https://uaserial.net

Серіал про «Зеленого Ліхтаря» розповість відразу про 2 Зелений Ліхтар DC

0
1 030

2 супергероя з'являться в серіалі «Зелений Ліхтар» HBO

Грядущий серіал HBO Max за коміксами DC «Зелений Ліхтар» розповість походження відразу 2 супергероїв!

Це досить незвично, але Грег Берланті, який є творцем всесвіту «Стріли», має великий досвід в об'єднанні героїв, і він виступить шоураннер «Зеленого Ліхтаря».

HBO Max - це новий стрімінговий сервіс Warnermedia, і саме їм належать права на екранізацію коміксів DC. Представник сервісу Сара Обрі поділилася першими новинами на виступі Warnermedia:

Грег [Берланті] сказав, що я можу поділитися декількома подробицями про Зеленому ліхтарі. Він каже, що серіал захопить кілька десятиліть і буде присвячений історії появи 2 головних Зелених Ліхтарів з Землі, а також історії про космос і улюбленому всіма ворога Зеленого Ліхтаря Синестро.

Вона підтвердила, що «Зелений Ліхтар» буде епічним за своїми масштабами і події покажуть як на Землі, так і в космосі, як це і повинно бути за каноном.

Хоча незрозуміло, кого мають на увазі під «головними Зелений ліхтар», але список з коміксів і справді великий. Звичайно, фаворитом фанатів є Хел Джордан поряд з багатьма іншими супергероями, що носили це ім'я за багато десятиліть існування коміксу.

Як відомо, Берланті давно просуває цей проект, адже саме він продюсував однойменний фільм з Райаном Рейнольдсом, який провалився за всіма пунктами, але все ще досить цікавий. Також Зелений Ліхтар, можна сказати, з'явився в останній серії нового кросовера CW «Криза на Нескінченних Землях».

А кого ви хотіли ви побачити серед Ліхтарів в майбутньому серіалі? Діліться своєю думкою в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал про «Зеленого Ліхтаря» розповість відразу про 2 Зелений Ліхтар DC