Лого https://uaserial.net

Неймовірне камео DC відбулося в кросовері «Криза на Нескінченних Землях»

0
622

Важливий персонаж кіновсесвіту DC з'явився в кросовері «Криза на Нескінченних Землях» The CW

В 4 частини кросовера серіалів DC на каналі The CW «Криза на Нескінченних Землях» з'явився ще один Флеш! Баррі Аллен з кіновсесвіту «Ліги справедливості», якого зіграв Езра Міллер, знявся в кросовері:

Тепер можна бути точно впевненими, що супергерої кіновсесвіту, включаючи Чудо-жінку, зіграну Галь Гадот, входять в мультивселенной DC, підтверджену в «Кризі на Нескінченних Землях». Раніше в інтерв'ю Езра часто висловлював свою любов і приязнь до Гранту, з яким тоді ще не був знайомий особисто.

Забавно, що, коли був анонсований новий Флеш в команді Бетмена і Чудо-жінки в фільмах, фанати Гранта Гастіно були дуже незадоволені. Вони (цілком виправдано з їх точки зорі, звичайно) здивувалися, чому в фільми не взяли вже улюбленого всіма персонажа Гастіно. Хоча очевидно, що розклад зйомок серіалу буде сильно конфліктувати зі зйомками блокбастерів.

Крім Флеша Міллера і Флеша Гранта Гастіно, в кроссоверах є ще Флеш з класичного серіалу 1990-х. А ви раді були побачити Флеша Езри Міллера? Поділіться думкою в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Неймовірне камео DC відбулося в кросовері «Криза на Нескінченних Землях»