Лого https://uaserial.net

Криза не за горами: все, що відомо про наступне кросовері всесвіту «Стріли» CW

0
662

Яким буде новий супергеройський кросовер всесвіту «Стріли» DC від The CW?

Завершився «Криза на Нескінченних Землях», наймасштабніша подія в історії всесвіту «Стріли» на CW. Кросовер не тільки поміняв обличчя своєї всесвіту, убивши як мінімум одного з головних героїв, а й назавжди змінив вигляд всіх екранізацій коміксів DC, ставши підтвердженням глобальною мультивселенной.

Але всесвіт «Стріли», на відміну від свого колишнього основного серіалу, не закінчується. Навпаки, її продовжують поповнювати все нові і нові шоу крім інтригуючих камео. Так, на 2020 рік заплановано вихід серіалів «Старгерл», «Канарки» і «Супермен і Лойс Лейн», а також в розробці знаходиться «Зелений ліхтар» для HBO Max.

Таким чином, наступний кросовер безумовно повинен з'явитися на світло. В інтерв'ю TVLine Марк Гуггенхайм розповів, що буде далі з командою Флеша, Супергерл, Бетвумен, Легенд завтрашнього дня і Чорної блискавки:

Я б сказав, що у мене є «ідеї для ідей», і ми з генеральним директором The CW Марком Педовіцем і виконавчим продюсером Грегом Берланті обговорювали, що ми б зробили, навіть коли я залишу свій пост. Є тема, яка вже вибрана ... і Марк, і Грег підписалися під цим, і в міру просування вперед все буде ставати все більш і більш конкретним. Я тільки що писав Марку по електронній пошті, що у нас є, і щоб ми зібралися разом поговорити про це. Зазвичай ми завжди копаємося в тому, що пішло так і що не так, чому ми навчилися в процесі ... Все кожен раз приходить з досвідом.

Судячи з усього, яким би не був наступний кросовер, йому безумовно не бути таким же великим, як недавно закінчився «Криза на Нескінченних Землях»:

Слухайте, я терпіти не можу порівнянь з «Месниками: Фінал», тому що це просто несправедливо. Ми працюємо з бюджетами столових зі зйомок «Месників». <...> Єдине, з чим ми всі згодні, і актори, і керівники знімальної групи, як ви це називаєте, - це те, що в наступному році такого розмаху не буде. Насправді, ми з Марком [Педовіцем] говорили про «повернення до витоків» наших кросоверів, і я надам людям можливість самим поміркувати, що це означає.

Творці серіалів CW завжди беруть теми для кросоверів з коміксів, так що читачі зможуть припустити, яким великою подією рік закінчиться на цей раз. Імовірно, новий кросовер вийде наступної зими, як це і відбувається зазвичай вже багато років поспіль. Ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку подій!

А яким ви хотіли б бачити кросовер всесвіту «Стріли» 2020-2021? Діліться своєю думкою в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Криза не за горами: все, що відомо про наступне кросовері всесвіту «Стріли» CW