Лого https://uaserial.net

«Вбиваючи Єву» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 112

Коли відбудеться дата виходу 3 сезону серіалу «Вбиваючи Єву»

2 сезон «Вбиваючи Єву» увірвався на екрани, і ми поспішаємо поділитися всією інформацією про 3 сезоні, яка відома на даний момент!

Чи варто дивитися серіал?

Шпигунський трилер «Вбиваючи Єву» зосереджений на історії агента МІ-6 Єви (Сандра О) і серійної вбивці Вілланель (Джоді Комер), які ведуть заплутану полювання один на одного. В процесі помирає чимало людей, а самі героїні виявляються в со-залежних і дивних взаєминах, заснованих на їх взаємної одержимості.

Серіал увійшов до списку улюблених шоу, рекомендованих популярними актераміі має чимало високих нагород, включаючи «Золотий глобус - 2019», SAG Awards 2019 і Critics Choice Awards 2019.

Дата виходу 3 сезону

Серіал «Вбиваючи Єву» офіційно продовжений BBC America на 3 сезон! Це сталося буквально через 1 день після прем'єри 2 сезони.

Цікаво, що в 3 сезон серіал прийде з новим шоураннер. По всій видимості, зміна творця серіалу після кожного сезону вже є традицією. Тепер керівне крісло займе Сюзанна Хіткот, відповідальна за «Бійтеся ходячих мерців» як сценаристка і виконавчий продюсер. Приблизна дата виходу - квітень 2020 року.

Оновлено 18 січня

Як стало відомо, новий сезон дійсно вийде вже в квітні! Точної дати поки немає, але ми продовжимо стежити за новинами.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Вбиваючи Єву» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці