Лого https://uaserial.net

«Краще подзвонiть Солу» продовжили на фінальний 6 сезон

0
1 363

Коли відбудеться дата виходу 6 сезону серіалу «Краще подзвонiть Солу»

Наближається прем'єра нового сезону «Краще подзвонiть Солу», і подальша доля серіалу стала відома як раз вчасно. Не чекаючи виходу 5 сезону, його продовжили на 6 і останній сезон!

«Краще телефонуйте Солу» є не менш відомим спін-оффом знаменитого серіалу «У всі тяжкі», що розповідає про вчителя хімії Уолтера Уайті, разом з учнем Джессі почало виготовляти наркотики після того, як дізнався, що хворий на рак, і після його можливу смерть його сім'я залишиться ні з чим. Спін-офф присвячений початку шляху харизматичного і спритного адвоката Уолтера на ім'я Сол Гудман, готового на будь-які хитрощі в боротьбі з законом.

6 сезон офіційно почнуть знімати в цьому, а випустять в 2021 році! У ньому буде цілих 13 епізодів, що більше в порівнянні зі звичними 10 серіями. Виходить, що за все у «Краще телефонуйте Солу» заплановано 63 епізоди за все 6 років виходу, що на 1 епізод більше, ніж було у «У всі тяжкі», що закінчився на 5 сезоні.

Нагадаємо шанувальникам франшизи, що в 2019 році на Netflix вийшов повнометражний фільм про Джессі Пінкмана «У всі тяжкі: Ель Каміно», який пояснює кінцівку оригінального шоу і не поступається йому в якості.

Не пропустіть: 5 сезон «Краще подзвонiть Солу» розпочнеться 24 лютого!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Краще подзвонiть Солу» продовжили на фінальний 6 сезон