Лого https://uaserial.net

Як будуть пов'язані серіали «Зоряний шлях: Пікар» і «Діскавері»?

0
673

Шоураннер розповів про схожість і відмінності серіалів «Зоряний шлях: Пікар» і «Зоряний шлях: Діскавері»

У цьому році на CBS All Access виходить кілька серіалів з всесвіту «Зоряного шляху». Звичайно, мова про один з найбільш очікуваних нових серіалів 2020 року, продовження пригод бравого капітана «Зоряний шлях: Пікар». А також на екрани виходить 3 сезон улюбленого глядачам «Зоряного шляху: Діскавері».

Алекс Куртцман, творець цих шоу, відповів на питання про їх зв'язок між собою, адже вони відносяться до однієї франшизі. Шоураннер запитали, чи знаходяться ці серіали в одному світі, хоч і в різних часових проміжках, і чи будуть в новинці показані зміни, які в подальшому призведуть до краху Федерації в «Діскавері»:

Обидва варіанти відповіді вірні, так? Вони знаходяться на одній часовій шкалі, але Федерація в «Зоряний шлях: Діскавері» зазнала набагато більші зміни, ніж в «Пікар», і ви переконаєтеся в цьому на власні очі. Я намагаюся нічого вам не проспойлеріть.

Незважаючи на відхід головного героя Жана-Люка Пікара з Зоряного Флоту, Куртцман обіцяє, що Федерація не буде показана в тільки негативному світлі. За його словами, нове відображення Федерації викличе певні суперечки серед фанатів. Як відомо з канону, події на Марсі стали переломним моментом, і на момент подій новинки Зоряний Флот долає найпохмуріші часи, хоча серіал і не про це. Але головний герой, звичайно, частково відчуває свою провину за те, що сталося, адже він, можна сказати, допоміг чогось жахливого прийти до влади і набрати силу. До яких компромісів із власним сумлінням необхідно бути готовим, щоб жити і продовжувати служити загальному благу? На ці філософські роздуми буде звернено належну увагу, так як, на думку творців, це тема, яка стосується кожного з глядачів нинішнього часу.

«Зоряний шлях: Пікар» вийде 23 січня, і він вже продовжений на 2 сезон. Наступний сезон «Зоряного шляху: Діскавері» очікується протягом року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Як будуть пов'язані серіали «Зоряний шлях: Пікар» і «Діскавері»?