Лого https://uaserial.net

«Терор» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
628

Коли відбудеться дата виходу серіалу «Терор»

Нарешті з'явилися новини про 3 сезоні серіалу «Терор». Ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження шоу, щоб поділитися з вами самої перевіреної і цікавою інформацією!

Про що серіал

«Терор» від Рідлі Скотта є серіалом-антологією, присвяченою надприродним жахам на основі реальних історичних подій. Сезони психологічного трилера об'єднують морська тематика і нападу привидів. В 1 сезоні місцем дії виявився самотній корабель, під час експедиції застряг в льодах в 1847 році. Його екіпаж зіткнувся з усіма видами страху, починаючи з самотності і смерті, і закінчуючи втручанням темних сил.

У 2 сезоні зі східним колоритом в центрі уваги також корабель, але вже під час Другої світової війни. Серед жахів війни судно біля берегів Японії переслідує злісне міфологічне створення. Його показали на екранах влітку минулого року.

Дата виходу 3 сезону

Фанати боялися, що «Терор» не отримає продовження через специфічну тематики. На щастя, AMC офіційно починає розробку 3 сезону «Терору»! До процесу будуть залучені творці і 1, і 2 сезонів. Представники каналу стверджують, що не хочуть знімати 3 сезон тільки заради повторення того, що вже було в попередніх, і тому продовження обов'язково буде гідним і різноманітним контентом. Тема сезону поки не розголошується.

Можна припустити, що сезон вийде до кінця 2020 року або в наступному 2021 році. Однак варто враховувати, що попередні сезони виходили влітку (в 2018 і 2019 роках відповідно), так що можна сподіватися на збереження цієї традиції. Ми будемо тримати вас в курсі подій!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Терор» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці