Лого https://uaserial.net

Джей Джей Абрамс зніме серіали про «Темну лігу справедливості»

0
605

У проекті може з'явитися Джон Костянтин і Болотна тварина

В рамках угоди з Warner Bros. продюсерська компанія Джей Джей Абрамса Bad Robot розпочала роботу над проектами за коміксами DC «Темна ліга справедливості». Зараз розглядається можливість зробити на основі першоджерела серіал або повнометражний фільм, але будь-які подробиці відсутні. Найближчим часом відбудуться зустрічі з можливими сценаристами і режисерами.

«Темна ліга справедливості» розповідає про команду незвичайних супергероїв, які захищають мир від потойбічних і надприродних загроз. На відміну від звичайної Ліги справедливості, вони не з'являються перед камерами, але регулярно рятують людей від монстрів, з якими не можуть впоратися Супермен і Бетмен. Основна команда Темної ліги складається з мага Джона Костянтина, демона Етрігана, примарного Мерця, чарівниці Затанна і Болотній тварі. В пізніших версій коміксів Темну лігу очолила Чудо-жінка.

В роботі вже кілька років перебуває повнометражна адаптація коміксу. На старті проекту їм займався Гільєрмо дель Торо, але в підсумку він був змушений відмовитися від фільму. Після нього біля керма був Даг Лайман, однак робота над картиною так і не зрушила, а постановник переключився на інші проекти. На даний момент режисера у стрічки немає.

На даний момент невідомо, чи прийме Абрамс особисту участь в роботі над адаптацією «Темної ліги справедливості» в якості режисера або обмежиться роллю продюсера.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джей Джей Абрамс зніме серіали про «Темну лігу справедливості»