Лого https://uaserial.net

Пояснення кінцівки 3 сезону «Моторошні пригоди Сабріни»

0
1 366

Відповіді на всі питання по 3 сезону серіалу «Моторошні пригоди Сабріни»: хто вилупився з яйця і що буде далі?

На Netflix вийшов новий сезон серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», і він залишив після себе безліч питань щодо майбутнього головних героїв. Ми постаралися зібрати все воєдино, щоб поділитися з вами самої цікавою та корисною інформацією про кінцівці 3 сезону, кліфгенгер і можливе сюжеті 4 сезони.

Обережно, спойлери!

Час-Шрем

Подорожі в часі і пов'язані з цим парадокси - це не зовсім та тема, яку очікуєш зустріти в серіалі про відьомство і Сатану, однак схоже, що Міссі з «Доктора Хто», перетворившись Мішель Гомез, змогла вплинути на сценаристів.

Як знають всі фанати науково-фантастичних серіалів і кіно про час, жарти з ним погані, аж до того, що можна стерти своє існування або навіть порушити тимчасової континуум всесвіту і знищити весь світ. Схоже, що Сабріна недостатньо уважно дивилася улюблений фільм Амброзіуса «Назад в майбутнє», тому що вона явно не усвідомлює, наскільки неправильно існувати двома версіями Сабріни з різних часів відразу.

В цілому, ставлення до часу в серіалі походить на не саму мудрі серію «Доктора Хто» від Стівена Моффата, досить вільно підходить до питань, наприклад, знаходження двох версій однієї людини поруч і навіть дотичних між собою (тоді як раніше це могло привести до вселенської катастрофи як справжній парадокс).

У наступному сезоні Сабріни напевно доведеться зіткнутися з наслідками свого рішення. Здавалося б, як два різні світи, Гріндейл і Пекло, можуть знову зіткнутися? Мадам Сатана стверджувала, що Сабріна залишає за собою особливий психічний слід. Це може бути не просто згадка, а даний чеховські рушницю. Також розбитий годинник в будинку Спеллману є натяком, що щось в часі може сильно змінитися, і обман приховувати буде неможливо надалі.

На щастя, судячи з діалогу двох Сабрін на 9 колі Пекла, вони можуть злитися в одну і уникнути глобальних наслідків.

Стариця, мати і дитя

Цікаво і те, що тепер Ковен Сабріни поклоняється Гекаті, трехликого богині, яка тепер є джерелом їх сили, і якщо судити по видінь тітки Зельди в Чистилище, продовжить служити їй і самим собі ще довгі десятиліття. А ми в сумі бачили 3 різних Сабріни, якщо враховувати її злий половину, вбиту в 2 сезоні.

Існує фанатська версія, по якій обидві Сабріни, Королева Ада і школярка з Гріндейла, зможуть існувати паралельно, так як є різними іпостасями її життя. Правда, ні одну з них не можна назвати ні стариці, ні матір'ю, ні тим більше, дитиною.

Але в теорії, досвідом примудрився та, яка залишилася в Гріндейле зі своєю сім'єю, а Королева Ада за сумісництвом є матір'ю для всіх своїх підданих. Загибла раніше зла Сабріна і справді була схожа на безневинне дитя, що не розуміє ні обману, ні наслідків своїх імпульсивних вчинків на кшталт вбивств і дрібних капостей. Але чи буде у цій теорії шанс на існування і реалізацію в серіалі, ми дізнаємося лише з виходом 4 сезони.

З ким в результаті залишиться Сабріна?

Звичайно, неправильно зводити весь сюжет серіалу про магію, дружбу і багаторазове запобігання масових убивств і кінця світу, до любовних перипетій головної героїні, але, напевно, можна зрозуміти зацікавлених в цьому фанатів, враховуючи націленість на молодіжну аудиторію і те, наскільки її взаємини з Харві Кінклом завжди були важливі для коміксів і попередньої екранізації.

Не хочеться вірити, що Сабріна знову зійдеться з Ніком. Хочеться думати, що ці двері для скретч вже закрита назавжди. Однак весь сезон нам натякали на те, що Харві і Сабріна як і раніше люблять один одного, хоч і всіляко це заперечують. Звичайно, все це тільки виставляє Харві в не вигідному світлі перед його дівчиною Роуз, якій він клянеться в щирих почуттях.

Незважаючи на те, що Сабріна магічним чином знищила свої почуття до них обох, в цьому серіалі можливо все. І хто знає, чим би закінчився сезон, якби вона пішла по простому шляху, запропонованому Іудою, і поцілувала Харві, зрадивши і його, і свою кращу подругу Роуз.

Але хіба Гріндейл обмежується тільки однією компанією людей, а саме, друзями та однокласниками Сабріни? Крім того, існує і Рівердейл, відокремлений романтичною смугою лісу. І, звичайно, в Аду теж є великий вибір, починаючи з Вельзевула (а в крайньому випадку, завжди можна зліпити когось із глини).

Випадок з Тео і Робіном доводить, що пара з боку завжди може знайтися. Нас залишається тільки тримати кулачки за Сабрину і її майбутнє щастя, неважливо, з парою або без.

Поклик Ктулху

«Рівердейл» відомий серед тих, хто не дивиться серіал, багато в чому завдяки своїм абсолютно неймовірним сюжетних лініях, які виглядають нереально навіть на екрані, не кажучи вже про реальність.

Ви не повірите, але творці коміксів Archie завжди були по-справжньому божевільними творцями. Наприклад, шоураннер Роберто Агірре-Сакаса колись випустив комікс, в якому Сабріна доводиться вийти заміж за ... Ктулху! Невідомо, як це можна пояснити в сюжеті про нашу маленьку відьму, але це було і заперечувати вже немає сенсу. Відповідно до опису, Сабріна вимовляє заклинання, яке пробуджує стародавнє чудовисько, а далі все, звичайно, само собою веде до одруження.

Більш того, творець обожнює відсилання, і на творчість Лавкрафта в тому числі. У серії Archie Horror було багато подібних дивацтв, але ж саме на ній в результаті заснований серіал Netflix.

Як ми бачимо в кінці 3 сезону, навіть після дворазового повалення батько Блеквуд продовжує приносити неприємності. Невідомо, чому Сабріна не захопили такий важливий артефакт як яйце з собою, коли вела сім'ю з будинку, і вже тим більше чому Пруденс залишила брата і сестру напризволяще, але, можливо, через поспіх вони просто про все забули.

Блеквуд витратив 15 років, щоб викликати чудовисько Лох-Несса і забрати у нього яйце в обмін на жертовних відьму і відьмака (правда, він з самого початку не збирався виконувати обіцянку і досить просто вбив це чудовисько одним тільки кинджалом).

У фіналі сезону він проводить ритуал, щоб з яйця вилупилося щось величезне і дуже небезпечне. Можна з великою часткою впевненості припустити, що мова саме про Ктулху. Незрозуміло тільки, чому його яйце могло керувати часом, але про це ми, напевно, дізнаємося в майбутніх серіях. Агата запитує його, що вони тільки що породили, і він стверджує, що він провісник Апокаліпсису, кінець всього сущого, включаючи ненависних Спеллману.

По всій видимості, саме зіткнення з передбачуваним Ктулху і тимчасової парадокс і стануть основними темами наступного сезону.

А що думаєте ви? Поділіться своїми теоріями про сюжеті 4 сезони і кінцівці 3 сезону в коментарях нижче! Про всі відсилання і пасхалка на «Рівердейл» в цьому сезоні ви можете дізнатися в нашій добірці.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Пояснення кінцівки 3 сезону «Моторошні пригоди Сабріни»