Лого https://uaserial.net

«Моторошні пригоди Сабріни» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
3 019

Коли відбудеться дата виходу 4 сезони серіалу «Моторошні пригоди Сабріни»

3 сезон популярного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» нарешті вийшов на екрани, і глядачі з нетерпінням чекають продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 4 сезоні, щоб поділитися з вами самої перевіреної і актуальною інформацією про улюбленому серіалі!

Про що серіал

Молодіжний серіал «Моторошні пригоди Сабріни» знятий за коміксами видавництва Archie і входить в телевселенную «Рівердейла». У центрі подій знаходиться Сабріна Спеллман, якій доводиться поєднувати 2 життя: вдень вона вчиться у звичайній школі маленького містечка Гріндейла, спілкується з друзями і будує плани зі своїм смертним бойфрендом, а вечорами осягає ази темної магії, адже Сабріна - спадкова відьма з знаменитого ковена . В день повноліття їй доведеться вибрати сторону ... але чи зможе дівчина це зробити?

Дата виходу 4 сезони

Серіал офіційно отримав 3 і 4 сезони відразу після успіху 2 сезони в минулому році! Тому можна не сумніватися, що Netflix продовжить «Моторошні пригоди Сабріни» на наступний сезон. До речі, іноді його також називають другою частиною 2 сезону, якщо припустити, що кожен з сезонів ділять на 2 частини, так що плутайтеся і не лякайтеся.

Зазвичай на виробництво нового сезону «Льодовий душу пригод Сабріни» йде приблизно півроку або трохи більше. Таким чином, можна припустити, що продовження з'явиться на екранах вже влітку або восени. Ми будемо тримати вас в курсі розвитку подій і обов'язково відновимо статтю, як тільки стане відомо більше!

А що найбільше сподобалося вам в 3 сезоні «Сабріни»? Діліться враженнями в коментарях, і обов'язково залишайте коментарі та оцінки серіалу, щоб вплинути на його рейтинг на головному сайті про серіали!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Моторошні пригоди Сабріни» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці