Лого https://uaserial.net

Marvel і Hulu розробляють серіал про Блейда?

0
972

«Блейд» може стати наступним серіалом Marvel

Раніше канал Hulu здивував громадськість, оголосивши про початок роботи відразу над 2 серіалами Marvel: «Примарний гонщик» і «Хеллсторм» з того ж всесвіту. Хоча вже це само по собі є відмінними новинами, в офіційному релізі Marvel є рядок, що натякає на щось набагато більше.

«Духи помсти вже близько», говорить реліз, однак уважні фанати знають, що з Духів помсти поки не йдеться йде лише про Примарному гонщику. Зовсім недавно однойменна міні-серія коміксів включала в себе самого Примарного гонщика, Хеллстормов, а також самого Блейда Еріка Брукса.

Звичайно, якщо би на кону був серіал про будь-якого іншого героя, шанувальники б не стали будувати теорії і збирати чутки, але мова про всіма улюбленого Блейда, тому ставки дуже високі, і одна строчка в релізі підняла цілу бурю в фан-співтоваристві.

Коли угода з Netflix в минулому році опинилася розірвана, Marvel несподівано втратили відразу півдюжини своїх серіалів. Так чому б не відновити баланс у відповідності з усіма заповітами Таноса, і чому б не з «Блейдом»?

Marvel збираються розширювати межі дорослого, серйозного контенту разом з Hulu. Тому мисливець на вампірів буде гармонійно виглядати серед похмурої первоісторіі Роббі Рейеса і пригод брата і сестри Хеллсторм, нащадків диявола.

«Примарного гонщика» і «Хеллсторм» планують випустити в 2020 році. Ми продовжимо тримати вас в курсі!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Marvel і Hulu розробляють серіал про Блейда?