Лого https://uaserial.net

Фінал 8 сезону «Стріли» натякнув на появу Зеленого Ліхтаря

0
1 618

Обережно, стаття містить спойлери останнього епізоду

У вівторок на телеканалі The CW вийшов 170-й епізод «Стріли», який став для серіалу останнім. І прощання з покійним Олівером Квін, якого Стівен Амелл грав протягом восьми сезонів, дало натяк на появу у всесвіті Стріли ще одного знаменитого супергероя - Зеленого Ліхтаря.

В одному з моментів фінальної серії скорботний Джон Діґл у виконанні Девіда Ремсі виявляється в небезпечній близькості від падаючого з величезною швидкістю предмета. Абсолютно приголомшений герой виявив на місці приземлення коробку, а в ній - смарагдове кільце. Імовірно, це прикраса - не що інше, як кільце сили, яке носить Зелений Ліхтар на сторінках коміксів DC.

Правда, передісторія Діґл не збігається з традиційною міфологією DС - зазвичай життя героїв, які носили кільце Зеленого Ліхтаря, складалася по-іншому. Але Джон був довіреною особою Олівера і навіть деякий час заміняв його, прийнявши вигляд Зеленої Стріли, так що, можливо, кільце стало прощальним подарунком Куїна.

А продюсер серіалу Марк Гуггенхайм в інтерв'ю Deadline розповів, що знімальна команда вже близько півтора року знала, що смарагдове кільце з'явиться в «Стріли», але вирішено було відкласти цей момент до фінальної серії. На думку шоураннер, навіть якщо шоу закінчується, лінії героїв, які залишилися в живих, можуть продовжитися.

Одна з речей, яку ми хотіли зробити в фіналі, - дати вам уявлення про те, якими будуть подальші траєкторії шоу. І історія Діґл, звичайно, найбільш інтригуюча,

заявив Гуггенхайм.

Нагадаємо, що раніше Зелений Ліхтар вже бував темношкірим. Версія Джона Стюарта була представлена на сторінках коміксів ще в 1971 році, і, до речі, персонаж став першим афроамериканским супергероєм у всесвіті DC. Найдокладніше пригоди Стюарта були показані в мультфільмі «Ліга справедливості».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фінал 8 сезону «Стріли» натякнув на появу Зеленого Ліхтаря