Лого https://uaserial.net

Режисер «Гострих козирків» розкрив назву першого епізоду шостого сезону

0
1 325

Приближается черный день

Кримінальний драматичний серіал «Гострі козирки» вже давно полюбився глядачам, і новина про те, що він продовжений на шостий сезон, їх, звичайно, дуже порадувала. А минулої неділі Ентоні Бірн зробив шанувальникам шоу ще один приємний сюрприз.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anthony Byrne (@antobyrne75)

Режисер драми опублікував в своєму Instagram-акаунті фото титульної сторінки сценарію майбутнього сезону. Як виявилося, перший епізод отримав назву «Чорний день». Підпис до фотографії говорить, що зараз щосили йде підготовка до зйомок і «все ще попереду». Судячи з коментарів шанувальників режисера, таку обіцянку їх цілком влаштувало.

До речі, деякий час назад Бірн розповідав, кого з персонажів глядачі точно побачать в новому сезоні серіалу. В інтерв'ю подкасту Obsessed With Peaky Blinders він заявив, що Джина (Аня Тейлор-Джой) і її сім'я заявлять про себе, а також багато уваги буде приділено Освальду Мослі (Сем Клафлін).

А сам Клафлін між тим поділився сподіваннями на те, що в серіалі з'являться епізоди, засновані на реальних подіях з життя Мослі, який був засновником Британського союзу фашистів. В інтерв'ю UPROXX актор нагадав, що прототип його персонажа «в 30-х роках одружився на леді Діані Мітфорд, яка також була сумно відома».

Сем додав, що це весілля Мослі і Мітфорд проходила «в літньому будиночку Йозефа Геббельса, одного з найогидніших фашистів за всю історію, і на ній був присутній сам Адольф Гітлер». Цей історичний момент актор визнав найбільш гідним сюжету «Гострих козирків».

Уже відомо, що наступний сезон серіалу буде складатися з шести епізодів, але дата прем'єри поки не називається.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисер «Гострих козирків» розкрив назву першого епізоду шостого сезону