Лого https://uaserial.net

Норман Рідус, Данай Гуріра, Джеффрі Дін Морган в новому трейлері 10 сезону «Ходячих мерців»

0
942

Продовження серіалу обіцяє бути по-справжньому захоплюючим

Засновники «Ходячих мерців» майже за місяць до продовження десятого сезону шоу змусили фанатів здорово сполохатися. У Мережі з'явився 30-секундний трейлер, буквально набитий кадрами, які залишають багато питань про те, що ж буде далі.

View this post on Instagram

Who do you trust? #TWD returns 2.23 on @AMC_TV.

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

Ймовірно, найдивовижнішим з побаченого став Нігай (Джеффрі Дін Морган). Персонаж з'являється в ролику буквально на мить, але і цього досить, щоб привести шанувальників серіалу в замішання і навіть жах, адже його обличчя приховано під «маскою» шепочуть. Глядачам вже відомо, що Нігай проник в групу супротивників і намагався завоювати довіру їх глави Альфи (Саманта Мортон), і тепер не зовсім зрозуміло, на чиєму ж він боці.

Також вперше в історії шоу був показаний момент, коли «ходячий мрець» вилазить з могили. У кращих традиціях зомбі-класики з-під землі різко з'являється рука, і найбільше цікаво дізнатися, кому вона належить. Адже ця могила знаходиться в Олександрії, а значить, це може бути Карл. Припущення виглядає ще більш логічним, якщо згадати, що продюсери шоу недавно анонсували повернення на екран деяких із загиблих персонажів.

Але це ще не все. Трейлер пролив світло на те, хто вижив в заповненій зомбі шахті, - в ролику з'являються Керол (Мелісса Макбрайд), Аарон (Росс Макванд), Деріл (Норман Рідус) і Келлі (Енджел теорії). Також на екрані можна побачити Мішон (Данай Гуріра), яка раніше була зайнята пошуком зброї для боротьби з шепочуть. Крім того, майбутні серії покажуть, як розвиваються відносини Розіти (Крістіан Серратос) і Юджина (Джош Макдермітт).

Десятий сезон «Ходячих мерців» продовжиться 23 лютого.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Норман Рідус, Данай Гуріра, Джеффрі Дін Морган в новому трейлері 10 сезону «Ходячих мерців»