Лого https://uaserial.net

Локі в наручниках, Зимовий Солдат з пістолетом і Ванда з Віжн в тізері серіалів Marvel

0
1 017

Ролик з Вандою і Віжн вийшов самим милим

Недільний «Супербоул» став не тільки важливою подією в світі спорту, а й подарував шанувальникам Marvel новий погляд відразу на кілька прийдешніх серіалів. Короткий тизер показав, чого варто чекати від «Локі», «Сокола і Зимового Солдата» і «ВандаВіжн».

Почати варто з Локі. Бог хитрості показаний таким, що сидить в темній кімнаті, причому одягнений він у щось, що нагадує тюремну робу, та й на зап'ястях, якщо придивитися, можна помітити наручники. Але це не все - на робі можна побачити вишиту абревіатуру TVA. Йдеться про Time Variance Authority - організації, яка стежить за порядком в мультивселенной і встає на шляху у тих, хто може заподіяти їй зло.

Локі стикався з TVA і в коміксах. Вся справа в тому, що він володіє Тессеракт, а значить, може переміщатися з однієї реальності в іншу. Так що не дивно, що агенти, які охороняють мультивселенной, ним зацікавилися. До речі, герой обіцяє комусь за кадром, що «спалить це місце під три чорти», так що в серіалі намічається щось цікаве.

У десятісекундний тізері «Сокола і Зимового Солдата» можна побачити Ентоні Макі, наполегливо кидатися в дерево щит Капітана Америки, і Баки, який загрожує комусь пістолетом. Між іншим, в цьому ж уривку з'являється лиходій Земо, так що, можливо, під кулі Зимового Солдата потрапить саме він.

Найцікавішим з точки зору виконання вийшов тизер «ВандаВіжн» - в ньому героїня Елізабет Олсен возз'єднується з коханим, причому можна побачити відразу кілька сцен їх зустрічі, кожна з яких оформлена у вигляді уривків американських ситкомів різних епох.

Нагадаємо, серіали «Сокіл і Зимовий Солдат» і «ВандаВіжн» вийдуть на екрани в цьому році, а «Локі» - в 2021. Але точні дати прем'єри ні для одного з шоу поки не названі.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Локі в наручниках, Зимовий Солдат з пістолетом і Ванда з Віжн в тізері серіалів Marvel