Лого https://uaserial.net

Зйомки серіалу по всесвіту «Оселя зла» почнуться цього літа

0
663

Сайт Redanian Intelligence, встигає пильно стежити не тільки за всесвіту «Відьмака», роздобув свіжу інформацію про серіал потокового сервісу Netflix по світу культового франчайза «Оселя зла». Про запущеному в розробку багатосерійному проекті вперше повідомив рік тому портал Deadline.

За даними порталу, який ознайомився з інформацією про виробництво, перший сезон серіалу буде складатися з восьми епізодів. Виробництво збираються запустити в червні і завершити в жовтні, а підготовка до зйомок стартує в квітні. Основні зйомки будуть проходити в Південній Африці. Ніякої інформації про творчій команді і акторському складі серіалу поки немає, але відомо, що виробництвом займається студія Constantin Film.

Як повідомлялося раніше, творці планують розширити всесвіт «Обителі зла» і поглибити її міфологію. Серіал розповість про тіньової діяльності корпорації «Амбрелла» в умовах нового світового порядку, що склався після катастрофи, викликаної спалахом Т-вірусу.

До слова, Netflix поки не робив ніяких офіційних заяв про проект, тому доведеться чекати хоч якогось підтвердження цього інсайда.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зйомки серіалу по всесвіту «Оселя зла» почнуться цього літа