Лого https://uaserial.net

У Мережі з'явилися нові деталі 4 сезони «Дивні дива»

0
1 330

Здається, у фанатів буде можливість знову побачити одного із загиблих персонажів

Чим більше часу проходить з фіналу третього сезону «Дивні дива», тим уважніше шанувальники стежать за новинами і чутками про нові епізоди. І їх увагу було винагороджено: видання TV Line поділилося важливою інформацією про продовження серіалу.

Як виявилося, четвертий сезон буде складатися з дев'яти епізодів. Поки такої тривалістю міг похвалитися тільки другий сезон, і тоді додаткова серія знадобилася, щоб пояснити походження Одинадцятої і розповісти про долю її сестри.

І, судячи з усього, продовження шоу буде включати аналогічну сюжетну вставку. Як заявляє TV Line, один з епізодів сфокусується на «улюбленому шанувальниками» персонажа і досліджує його передісторію. Також повідомляється, що ця лінія може розглядатися і на протязі декількох серій, якщо простору для історії потрібно більше. Зрозуміло, про кого йде мова, поки невідомо, так що це цілком може бути і один із загиблих героїв. Фильмы онлайн

View this post on Instagram

we’re not in hawkins anymore

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

Що стосується прем'єри нового сезону, її варто очікувати не раніше кінця 2020 - початку 2021-го, оскільки знімання тільки починаються і роботи попереду багато. Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилися чутки про те, що заключний сезон «Дуже дивних справ» може бути розбитий на дві частини. Правда, жодне з припущень поки не отримало коментарів і підтверджень з боку творців шоу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У Мережі з'явилися нові деталі 4 сезони «Дивні дива»