Лого https://uaserial.net

Зірка «Гострих козирків» зіграє улюбленого фанатами героя в 2 сезоні «Відьмака»

0
1 697

У другому сезоні «Відьмака» відьмаків побільшає

Офіційно Netfix ще не оголошував список акторів, які з'являться в другому сезоні серіалу «Відьмак». Але вже відомо, що роль Ламберта, друга Геральд, дістанеться Полу Бульйону, що зіграв раніше в серіалі «Гострі козирки».

 

Ясенів АТОР («Робін Гуд», «Темне серце») дістанеться роль відьмака Койона з Повісса. Цей персонаж в циклі Сапковського був досить епізодичним. Тому сам факт згадки про його участь в серіалі дає натяк, що сюжет другого сезону буде більше присвячений подіям в Каер Морхене, Відьмачий школі.

Також відомо, що в другому сезоні з'являться ведьмаки Весемір і Ескель, але поки не ясно, хто виконає ці ролі. Хоча раніше шоураннер серіалу Лорен Хіссрік позитивно відреагувала на бажання Марка Хемілла виконати роль Весеміра. До появи другого сезону очікується вихід анімаційного фільму про Весеміра, який очолив Відьмачий Школу Вовка після того, як більшість ведьмаков загинули після нападу фанатиків.

З інших джерел стало відомо, що творці серіалу відреагують на критику глядачів. У новому сезоні обладунки армії Нільфгаарда будуть змінені.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Гострих козирків» зіграє улюбленого фанатами героя в 2 сезоні «Відьмака»