Лого https://uaserial.net

Бред Пітт, Снуп Дог і інші зірки хочуть зіграти в 6 сезоні «Гострих козирків»

0
926

Потрапити в серіал можна, але для цього недостатньо бути зіркою

Режисер і сценарист «Гострих козирків» Стів Найт розкрив The Guardian деякі свої міркування, пов'язані з шостим сезоном серіалу. Так як серіал користується великою популярністю, то багато зірок Голлівуду зв'язуються з його творцем в надії отримати роль в проекті.

Ось що сказав про це Стів Найт:

З нами виходить на зв'язок велику кількість бажаючих взяти участь у проекті. Серед них Бред Пітт, Снуп Дог, A $ AP Rocky та інші. Я думаю, що в шостому сезоні ми деяких відомих акторів позовом в «Гострі козирки». Але тут важливо бути професійним. Для кожного нового персонажа серіалу ми будемо шукати актора, який зіграє його найкращим чином, як ми це зробили з Семом Клафліна, що зіграв Мослі.

Це нам вдалося прекрасно. Але я однозначно проти невеликих камео зірок. Погано, коли актор з'являється на екрані тільки заради того, щоб глядачі дізналися його. Така ситуація буде відволікати від сюжету і не піде на благо серіалу. Приклади постраждалих від камео серіалів досить численні.

Так що, судячи зі слів Стіва Найта, репери можуть бажати потрапити в серіал, але у них немає шансів на роль на кшталт тієї, що була у Еда Ширана в «Грі престолів».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Бред Пітт, Снуп Дог і інші зірки хочуть зіграти в 6 сезоні «Гострих козирків»