Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Локі» розповів, яку тему розкриє серіал

0
1 347

Локі буде шукати себе, знаходячи по дорозі проблеми

Якщо спробувати знайти якийсь позитивний момент в тому, що Marvel відклали виробництво всіх своїх фільмів і серіалів через пандемію коронавируса, то він буде полягати в тому, що учасникам проектів стало нудно. Відомо, як ретельно Marvel оберігають сюжети своїх творів до прем'єри. Надлишок же інтерв'ю останнім часом може призвести до того, що хтось із учасників знімального процесу дозволить собі сказати зайве. Поки ж в подкасті The Writer Panel шоураннер «Локі» Майкл Уолдрон розповів:

Думаю, можна сказати, що це серіал про самоідентифікацію. Хто ти є і ким хочеш бути. Мені дійсно цікаві такі персонажі. У Локі були з цим проблеми в перші роки існування кіновсесвіту Marvel, всі важливі моменти вирішувалися за нього - його всиновили і все інше, в результаті це вилилося в гнів і злість до своєї сім'ї.

View this post on Instagram

Prep is going really well. #Loki

A post shared by Tom Hiddleston (@twhiddleston) on

Виконавець головної ролі Том Хіддлстон сказав:

Тепер я добре знаю цього персонажа. Правдиво його відігравати в різних ситуаціях, які виникають перед ним в серіалі, - це самий захоплюючий аспект моєї роботи. У нього специфічний набір рис. Розум, зрада, шкода, магія. І з цим набором він стикається з більш сильними супротивниками, з якими раніше не зустрічався. І ось тут я б хотів розповісти, що трапиться, але не можу.

Показ серіалу запланований на 2021 рік.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Локі» розповів, яку тему розкриє серіал