Лого https://uaserial.net

Фінал 6 сезону «Флеша» перенесли на невизначений термін

0
765

Флеша замінить історія першого кохання

Як і у випадку з багатьма іншими серіалами, зйомки серіалу «Флеш» зупинені. Канал The CW повідомляє, що у них достатньо серій шостого сезону для показу по 19 травня включно. Після цього серіал пропаде з сітки мовлення, замість нього по вівторках о 20:00 буде показуватися серіал Stargirl («Зоряна дівчина»), який і повинен був прийти на заміну «Флеш», але після закінчення сезону.

Ситуація продовжує залишатися складною і невизначеною через невідомість, як довго триватимуть надзвичайні заходи, пов'язані з пандемією коронавируса COVID-19. Канал The CW сподівається, що залишилися серії шостого сезону вдасться показати в 2020 році. Але кількість постраждалих від вірусу в США продовжує зростати, тому невідомо, коли можна буде повернутися до зйомок. Крім того, після зйомок потрібен час для постпродакшн. Якщо період зупинки зйомок триватиме надто довго, можливо, що канал буде змушений прийняти рішення назвати залишилася непоказанной частина шостого сезону сьомим сезоном.

Драма «Старгерл», яка замінить «Флеша» в сітці мовлення, розповідає про кохання старшокласників - шістнадцятирічних Лео Борлоке (Грем Верчер) і Старвей короваю (Грейс Вандервал). Так, серіал названий по імені головної героїні, а ім'я по сюжету вибрано батьками в пам'ять про покоління хіпі.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фінал 6 сезону «Флеша» перенесли на невизначений термін