Лого https://uaserial.net

Літнє безумство: Netflix зніме серіал по грі Angry Birds

0
792

Злі птиці покарають свиней і на Netflix

На цьому тижні Netflix анонсував, що працює спільно з CAKE і Rovio Entertainment над анімаційним серіалом про Angry Birds. Серіал планується випустити в 2021 році, він буде називатися «Angry Birds: Літній безумство» і складатися з сорока 11-хвилинних серій. Серед персонажів виявляться Ред, Чак і Бомб, які вже були героями повнометражних мультиплікаційних фільмів по цій франшизі. Netflix обіцяє, що за кількістю гумору серіал буде відповідати попереднім фільмам.

Дія серіалу відбуватиметься в літньому таборі. Птахи-підлітки під керівництвом Могутнього Орла вірні історичної ворожнечі між Птахами і Свинями. І пам'ятати про цю ворожнечу нескладно, адже Свині розташувалися на відстані прямої видимості від табору - на протилежному березі озера. Протягом усього серіалу між двома ворожими групами будуть відбуватися зіткнення.

У Twitter-акаунті сервісу опублікований кадр з майбутнього серіалу. Підозріло по композиції схожий на відомий мем «Вони ж діти».

Фільми «Angry Birds в кіно» і «Angry Birds в кіно 2» вийшли в 2016 і 2019 роках і зібрали в прокаті сумарно близько півмільярда доларів.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Літнє безумство: Netflix зніме серіал по грі Angry Birds