Лого https://uaserial.net

Свіжий трейлер п'ятого сезону «Мільярди» обіцяє велику війну

0
784

У Axe Capital з'явився новий небезпечний ворог

П'ятий сезон «Мільярди» обзавівся свіжим розширеним трейлером, що нагадує про появу нових дійових осіб - Майка Прінса (Корі Столл) і Кетрін Брент (Джуліанна Маргуліс), а також обіцяє велику війну між старими і новими противниками. Прем'єра свіжої телеглави відбудеться 3 травня на кабельному каналі Showtime.

У продовженні фінансової драми Боббі Аксельрод (Деміен Льюїс) і Чак Роадс (Пол Джаматті) візьмуться за старе, відновивши свою непримиренну ворожнечу. В їх безперервні розборки неминуче включаться нові впливові особи. Зміни змушують всіх гравців проявляти гнучкість і вміння пристосовуватися до нових умов, в іншому випадку і боротьба за владу переросте в боротьбу за виживання.

У серіалі Брайана Коппельмана і Девіда Левіна також знімаються Меггі Сіфф, Тобі Леонард Мур, Девід Костабайл, Кондоль Рашад, Азія Кейт Діллон, Кленсі Браун, Джеффрі ДеМанн, Келлі Аукойн, Френк Грілло і Рік Хоффман.

Минулого тижня з'ясувалося, що через карантин п'ятий сезон «Мільярди» після сьомого епізоду змушений буде піти на хіатус. Друга половина сезону стартує в ефірі після відновлення виробництва, коли у творців з'явиться можливість довести до розуму інші серії.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Свіжий трейлер п'ятого сезону «Мільярди» обіцяє велику війну