Лого https://uaserial.net

Софі Тернер розповіла, чому її привернув серіал «Вижити» після «Гри престолів»

0
864

Новий формат серіалів як новий виклик

Наступний телевізійний проект після «Ігри престолів», в якому глядачі побачать Софі Тернер, - серіал «Вижити», його показ почався на недавно створеної платформі Quibi. Серіал розповідає про молоду жінку Джейн (Софі Тернер), яка страждає від депресії і тривоги. Після виходу з реабілітаційного центру Джейн збирається покінчити життя самогубством. Але літак, в якому вона летіла, падає. У живих залишаються тільки Джейн і інший пасажир на ім'я Пол (Корі Хокінс). Тепер героїня повинна докласти всіх зусиль, щоб вижити.

Софі Тернер так пояснила свій вибір нової роботи в інтерв'ю Popsugar:

Моє серце завжди належало телебаченню. З того моменту, коли я почала роботу над «Грою престолів», рівень телебачення ще виріс. Планка якості поставлена дуже високо, тому такими проектами займатися дуже цікаво.

Проект Quibi актриса вибрала не тільки через цікавій ролі, а й через цікавого формату, в якому Quibi знімає свої серіали. Контент даного порталу розрахований на перегляд з екранів мобільних телефонів. Тому тривалість серій в «Вижити» становить всього десять хвилин.

Мене привабило до сценарію то, як точно було описано психічне захворювання дівчини. Це виглядало дуже реальним. Також мені сподобалося, що дівчина, пристрасно бажала померти, приходить до того, що змушена боротися за життя, яку раніше вона не цінувала. І той факт, що в коротких серіях необхідно передати досить емоцій, щоб захопити глядача, теж видався мені вартим випробуванням для мене як актриси.

Прем'єра серіалу намічена на 6 квітня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Софі Тернер розповіла, чому її привернув серіал «Вижити» після «Гри престолів»