Лого https://uaserial.net

Другий сезон «Академії Амбрелла» отримав дату виходу

0
612

Потоковий сервіс Netflix нарешті дозрів для оголошення дати виходу другого сезону «Академії Амбрелла». Фантастична сімейна драма повертається на малі екрани 31 липня. На честь важливого анонса сидять на карантині виконавці головних ролей відтворили знамениту сцену з першого сезону.

У першому сезоні подорослішали учасники розпалася команди супергероїв знову збираються разом через 17 років на похоронах раптово помер прийомного батька і засновника «Академії Амбрелла» сера Реджинальда Харгрівза. «Братам» і «сестер» з надздібностями належить розгадати таємницю загибелі вихователя і зіткнутися із наступом кінцем світу. У другому сезоні головним героям доведеться мати справу з наслідками інфернальних подій фіналу.

У 10-серійному другому сезоні знімаються Еллен Пейдж, Том Хоппер, Роберт Шіен, Еммі Ревер Лемпман, Девід Кастанеда, Ейдан Галлахер, Джастін Х. Мін, Риту Ерійа, Юсуф Гейтвуд і Марін Айрленд.

Шоураннер виступає Стів Блекман ( «Видозмінений вуглець»). У виконавчих продюсерів значаться автор коміксу-першоджерела Джерард Вей, Джефф Кінг, Кіт Голдберг і Майк Річардсон.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Другий сезон «Академії Амбрелла» отримав дату виходу