Лого https://uaserial.net

The CW оголосив приблизні дати виходу «Флеша», «Бетвумен», «Супергерл» та інших шоу

0
604

Жовтня стане січнем

Під час невизначеності з приводу знімальних планів, викликаної пандемією коронавируса, канал CW першим зважився представити публіці свій графік прем'єр. Традиційна для каналу «тиждень прем'єр», раніше проходила в жовтні і визначала сітку мовлення на четвертий квартал, тепер переїде на січень. Генеральний директор The CW Марк Педовіц сказав:

Намагаючись впоратися з поточною кризою, ми розробили стратегію запуску програм на цей і наступний роки, яка, як ми думаємо, відповідає інтересам наших рекламодавців, партнерів і глядачів, при цьому зберігає здоров'я і безпеку творчих колективів. Ми називаємо цю стратегію випереджувальним рішенням.

Я розмовляв з представниками Warner Bros. TV і CBS TV Studios. Всі сторони розраховують на те, що виробництво з дотриманням заходів безпеки можна буде відновити десь у вересні. А це означає, що нові продукти ми зможемо поставити в сітку мовлення в січні.

В результаті в четвертому кварталі глядачів каналу чекають серіали стороннього виробництва, права на показ яких були придбані. Це «Болотна тварина» і «Розкажи мені казку». Крім того, будуть показані готові до того часу серії «надприродного».

На січень 2021 року перенесено покази 10 серіалів. І ще 7 отримали дату показу «колись пізніше в 2021 році». На початку наступного року на глядачів чекають нові сезони «Флеша», «Чорної блискавки», «Бетвумен» і «Супермен і Лоїс Лейн». «Супергерл» глядачі побачать не раніше травня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » The CW оголосив приблизні дати виходу «Флеша», «Бетвумен», «Супергерл» та інших шоу