Лого https://uaserial.net

Рубі Роуз пішла з серіалу «Бетвумен»

0
650

Але плани на другий сезон не змінилися

На даний момент серіал «Бетвумен» є третім за популярністю з проектів CW, поступаючись тільки «Стріли» і «Флеш». Однак перед початком другого сезону в складі знімальної групи раптово відбулися зміни. Виконавиця головної ролі Рубі Роуз прийняла рішення покинути проект. Вона заявила:

Я прийняла дуже важке рішення не повертатися до ролі Бетвумен у другому сезоні. Це ні в якому разі не легковажність, так як я дуже поважаю всю знімальну групу і дуже вдячна за можливість стати частиною всесвіту DC. Дякую командам Warner Bros. і CW, які завжди вірили в мене. Спасибі всім, хто зробив перший сезон успішним.

Так як в заяві Роуз нічого не говориться про причини прийнятого рішення, то фанати припустили, що причиною можуть бути проблеми зі здоров'ям. В кінці минулого року актриса перенесла операцію з видалення міжхребцевих гриж. Однак джерела, знайомі з ситуацією, стверджують, що стан здоров'я ніяк не пов'язано з відходом з серіалу.

Студія і канал виступили з відповідною заявою:

Warner Bros. TV і CW дякують Рубі за її внесок в успіх першого сезону і бажають всього найкращого. Ми твердо прихильні нашим планом зняти другий сезон і забезпечити довге майбутнє історії Бетвумен. Разом з командою шоу з нетерпінням чекаємо можливості поділитися новинами проекту, включаючи результати кастингу нової актриси, яка також буде членом ЛГБТ-спільноти.
Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Рубі Роуз пішла з серіалу «Бетвумен»