Лого https://uaserial.net

А як же Джагхед? Зірка «Рівердейла» дав чесну відповідь, чому йде з шоу

0
773

Але остаточно прощатися поки рано

Шанувальники «Рівердейла» були вражені, коли дізналися, що Скит Ульріх, який грає батька Джагхеда Еф Пі Джонса, не повернеться в п'ятому сезоні шоу. З самого дебюту шоу весь основний акторський склад так чи інакше брав участь в розвитку подій, але напередодні випуску головних персонажів із середньої школи фанати задалися питанням, хто стане центром життя Рівердейла, коли Арчі (Кей Джей Апа), Вероніка (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт) і Джагхед (Коул Спроус) поїдуть до коледжу.

До речі, Марісоль Ніколс (Герміона Лодж) також раніше заявила, що четвертий сезон в «Рівердейлі» став для неї останнім, але, на відміну від неї, Ульріх хоча б спробував пояснити своє рішення. Він опублікував у своєму Instgaram пост, в якому зізнався, що зйомки в шоу йому набридли і не приносять колишнього творчого задоволення.

Зрозуміло, з урахуванням того, що інших важливих героїв «Рівердейла» раніше вже спіткала трагічна доля, фанати задалися питанням, чи не чекає щось страшне і Еф Пі і Герміону. Але шоураннер Роберто Агірре-Сакаса запевнив, що турбуватися нема про що, і пообіцяв, що у героїв завжди буде шанс повернутися. В інтерв'ю Entertainment Weekly продюсер зізнався, що не був готовий закінчувати історії цих персонажів, а тому поки у їх сюжетної лінії буде відкритий фінал.

Ні Герміона, ні Еф Пі, не вважайте за спойлер, не вмирають. Я сподіваюся, вони будуть частиною «Рівердейла» весь час, що шоу буде існувати,
- поділився він.

Ситуація ускладнюється ще й через те, що пандемія коронавируса завадила закінчити четвертий сезон, як це планувалося, а тому три його послеедніх епізоду стануть початком п'ятого сезону. За словами Агірре-Сакаса, глядачів чекають великі зміни і неабияка драма. Так що залишилося тільки дочекатися прем'єри.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » А як же Джагхед? Зірка «Рівердейла» дав чесну відповідь, чому йде з шоу