Лого https://uaserial.net

«Кларисса»: з'явилися деталі серіалу по «Мовчання ягнят»

0
675

Канал CBS поділився інформацією про майбутній серіалі «Кларисса», який розповість про роботу співробітника ФБР Кларисси Старлінг.

Фільм «Мовчання ягнят», знятий за мотивами роману Томаса Харріса, вийшов на екрани в 1991 році. У ньому розповідалося, як ФБР шукає одного маніяка за допомогою відомостей, отриманих від іншого маніяка. Клариссу зіграла Джоді Фостер, а серійного вбивцю, якого вона повинна розговорити, - Ентоні Хопкінс. За свої ролі актори отримали премії «Оскар». Крім того, картина отримала ще три статуетки - за кращий фільм, кращий сценарій і кращу режисуру.

Дія серіалу розгорнеться після подій фільму. Характер героїні продовжує притягувати до неї монстрів і безумців. Але її складний психологічний образ, що склався в результаті пережитих в дитинстві трагедій, дає їй можливість вирішувати виникаючі на роботі завдання, а також розібратися в сімейні таємниці, які переслідували її все життя.

View this post on Instagram

New to @cbstv #Clarice ?

A post shared by Rebecca Breeds (@rebeccaebreeds) on

шоураннерами проекту стали Алекс Куртцман і Дженні Люмет. Головну роль виконає Ребекка Брідс. Також в серіалі зіграють Кел Пенн, Нік Сендоу і Девін Тайлер. Точна дата прем'єри не повідомляється, але канал CBS планує, що проект стане частиною сезону 2020/21 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Кларисса»: з'явилися деталі серіалу по «Мовчання ягнят»