Лого https://uaserial.net

Сім причин, чому третій сезон «Гри престолів» найкращий

0
627

Боротьба, любов і шокуючі сюжетні повороти

«Гра престолів» стала справжнім феноменом, що об'єднав телеглядачів по всьому світу. На жаль, завершити серіал на високій ноті у творців не вийшло, і причиною тому ранні сезони, задали дуже високу планку якості. Шанувальники можуть розходитися в думках про те, який сезон шоу найцікавіший, інтригуючий і видовищний, але ми наведемо кілька аргументів на користь третього сезону «Ігри престолів».

Джон Сноу і Ігрітт

Екранний дует Кіта Харінгтона і Роуз Леслі став однією з найкрасивіших і улюблених пар в «Грі престолів». Неймовірні краси Ісландії і любовна лінія вплинули не тільки на глядачів, а й акторів, які два роки тому зіграли весілля. Кожне спільне поява Джона і Ігрітт привертало погляд, будь то небезпечне підкорення Стіни, сцена в печері або прощання під градом стріл.

Відносини Джеймі Ланністера і Брієнном Тарт

Третій сезон подарував того самого Джеймі Ланністера, якого згодом оплакували фанати. На зміну самозакоханому, нахабному клятвопорушником прийшов неоднозначний герой, здатний на благородство і подвиги. І причиною тому не тільки відрубана рука, а й Брієнна Тарт. Було справжнім задоволенням спостерігати за взаємодією таких різних людей. Бачити, як Джеймі відкриває Бриенне очі на гірку правду, а та в свою чергу нагадує про те, чому він вступив в Королівську гвардію.

Тірелли вступають в гру

У третьому сезоні ще одне сімейство почало робити свої ходи, а саме - будинок Тіреллов. Юна Маргеріт і навчена досвідом оленів розділили Червоний замок, як ігрове поле, на якому кожна виявляла свої сили. Маргеріт тонко маніпулювала Джоффрі Баратеонов, вселяючи побоювання серсо, а олені взаємодіяла з більш небезпечним «левом» - Тайвіна. Завдяки двом цим «трояндам» події в Королівській гавані були інтригуючим дійством, а не нудною балаканиною за келихом вина.

Тайвін Ланністер на Залізному Троні

Тіріон непогано справлявся з обов'язками правиці в другому сезоні, однак його батько швидко прибрав до рук владу. І треба сказати, це був управлінець, якого Королівська гавань заслуговувала. Завдяки влади Тайвіна в третьому сезоні перед глядачами у всій красі розгорнулася гра престолів, в якій битви виграють пір'я і ворони і холодний розрахунок. Крім того, глядачі дізналися більше про непрості стосунки всередині сім'ї Ланністеров, що стало доробком на майбутні шокуючі повороти сюжету.

Злодій, якого могли ненавидіти все

У «Грі престолів» практично немає однозначних героїв, які не зазнавали б зміни, постаючи перед глядачами в новому світлі. Крім одного - Джоффрі Баратеона. Він був константою, що об'єднувала всіх шанувальників серіалу. Він справно викликав до себе ненависть вбивствами і приниженнями невинних, поки його місце не зайняв Рамсі Болтон. І, на відміну від божевільної Дейенеріс, королеви Серс і Короля Ночі, його спіткав той фінал, якого чекали всі.

Руйнівниця кайданів

Раптове божевілля Дейнеріс Таргаріен в заключному сезоні призвело в здивування багатьох глядачів і особливо фанатів, які колись назвали в честь неї власних дітей. Навряд чи вони очікували, що на боці «лиходіїв» виявиться персонаж, який протягом усього серіалу звільняв рабів і карав за убієнних дітей. І саме в третьому сезоні Дені проявила себе найяскравіше, перетворившись в руйнівницею кайданів. Вона проявила хитрість, заволодівши армією Бездоганних і давши їм свободу, і жорстокість, убивши всіх майстрів Астапора. Безумовно, це був самий епічність «Дракаріс» з усіх.

Червоне весілля

Не хватит слов, чтобы описать эмоции зрителей в момент, когда свадебное пиршество Старков и Фреев обернулось кровавой бойней. Этот душераздирающий момент, хоть и был призван вызвать шок у поклонников, был обоснован и логичен. Желая отомстить за отца и добиться независимости Севера, Робб Старк заключил сделку с управителями башен Близнецов, но любовь заставила его нарушить слово и отказаться от свадьбы с дочерью Уолтера Фрея. И этим промахом воспользовался Тайвин Ланнистер, который едва не уничтожил дом Старков.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Сім причин, чому третій сезон «Гри престолів» найкращий