Лого https://uaserial.net

Зірки серіалу «Залишитися в живих» готові повернутися в перезавантаженні

0
564

У них есть идеи, каким должен быть новый сериал и каким он не должен быть

23 травня виповнилося десять років з дня фіналу телесеріалу «Залишитися в живих» на каналі ABC. До ювілею The Independent поговорили з акторами і творцями. Так як кіноіндустрія вступила в епоху масових перезавантажень, то акторів запитали, як вони ставляться до ідеї перезапуску серіалу. Генрі Йен Кьюсік, який зіграв Десмонда Хьюмен, сказав:

Я б підтримав це. Серіал був відмінним і заслужив бути перезапущена. Можна зробити шоу, головною зіркою якого буде острів.

Навін Ендрюс і Генрі Йен Кьюсік

Його підтримав Нестор Карбонелл, який зіграв Річарда Алперта:

Я б узявся за цей проект, але за умови, що творці хочуть створити щось понад те, що вже створено. Тоді б я першим записався. Серіал був для мене подарунком у багатьох відношеннях - він змінив моє життя, він змінив життя моєї сім'ї. І повернення до нього в іншому втіленні стало б ще одним подарунком.

Виконавиця однієї з головних ролей Кейт Остін Еванджелін Ліллі зізналася, що їй не подобається її героїня:

Я завжди думала, наскільки Кейт огидна. На початку вона була крутий і самодостатньою, у неї була своя історія і свої плани. Але коли серіал продовжився, вона стала передбачуваною і тільки тим і займалася, що бігала за двома мужиками по острову. Це мене страшенно дратувало.

У березні цього року стало відомо, що у виконавця однієї з головних ролей в серіалі Деніл Де Кіма діагностований коронавірус.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірки серіалу «Залишитися в живих» готові повернутися в перезавантаженні