Лого https://uaserial.net

Netflix випустив тизер третього сезону «Темряви»

0
590

Канал Netflix показав перший тизер третього сезону серіалу «Пітьма» і повідомив про дату прем'єри - 27 червень 2020 року. Уже відомо, що третій сезон стане заключним, і в ньому глядачі отримають відповіді на всі питання.

«Пітьма» розповідає про жителів невеликого містечка Віндена, розташованого поруч з атомною електростанцією. Час від часу в містечку пропадають діти. Розкриваючи таємницю чергового зникнення, що сталося в 2019 році, жителі з'ясовують, що поряд зі станцією знаходиться чревоточіна в часі, яка переносить потрапили в неї на 33 роки. В результаті дія серіалу розгортається одночасно в різних часах. Крім 2019/20 року дії відбуваються в 1921, 1953, 1986 і 2053 роках.

Творці серіалу оригінально вирішили проблему «ефекту метелика». У більшості фільмів події в минулому змінюють майбутнє. Марті МакФлай врізається в сосну, і в цьому замість торгового центру «Сосни-близнюки» з'являється торговий центр «Самотня сосна». У «Темряві» все не так. Якщо герой не повинен був розчавити метелика, то він і не зможе її розчавити. Знаючи майбутнє, людина безсила вплинути на відомі йому події. Деякі критики і глядачі підозрюють, що вдалі спроби зміни створюють паралельні світи, про які мешканці нашого світу дізнатися не можуть. Але чи вірна ця гіпотеза, можна буде дізнатися лише після перегляду третього сезону.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix випустив тизер третього сезону «Темряви»